Страхотните гръцки вечери са сред най-посещаваните и харесваните тематични събития в

...
Страхотните гръцки вечери са сред най-посещаваните и харесваните тематични събития в
Коментари Харесай

Thaverna и Scenariо на Марина Царево са хитът на лято 2023 на Южното Черноморие

Страхотните гръцки вечери са измежду най-посещаваните и харесваните тематични събития в богатата стратегия

Марина Царево е топ локация и привлекателен център за туристите, избрали да летуват по Южното ни Черноморие. През миналите няколко години дестинацията е все по-популярна, а огромен принос за засилващия се поток от гости имат и атрактивните нощни клубове и заведения за хранене, които отвориха порти тук. Те се трансфораха в едни от най-предпочитаните от родния елит и артистичните среди.

Интересът към новооткритите „ ” и „ “ също е огромен. А романтиката на курорта, в комбиниране с отлични условия за настаняване, приятни местенца за бягство от жарките лъчи и разнообразието от културни и всемирски събития, са вярната цялост от удоволствия, която притегля родните и задгранични туристи към Царево.
  С автентичен интериор и разнообразна музикална стратегия ресторант „ Taverna Scenario ” бързо набра известност. Клиентите, впечатлени от изящните светлини и красиви акценти, остават възхитени от качествената, приготвена с доста опит вкусна храна, от сцената, построена наоколо до атрактивния, солен басейн, и от още доста елементи, които трансфораха заведението в едно от най-предпочитаните в курорта   Светещото бузуки е като маяк за търсещите тръпката от страхотна музика на живо
Тук към този момент се организираха и впечатляващи проведени събития, измежду които няколко сватби, юбилеи и празненства. Но страхотните гръцки вечери са специалитетът на „ Taverna Scenario ”. В петък на 28 юли се задава следващата с присъединяване на Sakis Verros. Той и бендът ще изпълнят онлайн всичките ви обичани шлагери, а звученето ще е безусловно достоверно, тъй като каквото и да си приказваме, никой не може да свири и пее гръцка музика, в случай че не е грък - най-малко по душа!
 В петък Sakis Verros ще радостни публиката до дребните часове на нощта. След Taverna, празненството продължава до 6:00 ч. сутринта в Scenario Live Club
В неделя, единствено в „ Taverna Scenario ” Царево, ще можете да се насладите както на вечерята си, така  и на извънредно комедийно шоу. На 30 юли едно превъзходно трио се събира, с цел да направи лятото ви по-смешно и крепко. Красимира Хаджииванова, Оля Малинова и Георги Кючуков сплотяват сили и ви канят на общото им шоу под надпис " ВСИЧКИ Пожарна охрана ЛЕГЛАТА ".
 Стенд-ъп жанра е новата пристрастеност на публиката,  а това трио просто не е за изпускане
Резервации за „ Thaverna ” Царево се одобряват всеки ден на тел: 0876000077.

На няколко крачки от „ Thaverna ” се намира и нощната перла на Царево - „ Scenario ”. Клубът отвори порти за първи път този сезон, само че феновете на горещите празненства бързо схванаха, че има за какво да се връщат тук още веднъж и още веднъж.

Този уикенд няма да е изключение от към този момент наложения стандарт. Петъкът ще е повече от запаметяващ се с паметна Greek Night с присъединяване на  Sofia Danezi & Sakis Verros. В събота гостуват страхотните V-BAND. Графикът им за лятото е претъпкан, не пропускайте да ги видите и чуете онлайн на 29 юли.
   И с цел да стартира август уместно, Азис ще изпрати градуса на положителното въодушевление право в космоса с визитата си на 2-ри август (сряда)
Вижте богатата стратегия на Scenario Live Clubо от посетител реализатори. По всичко проличава, че се задават доста дълги нощи на Марина Царево. Резервации се одобряват всеки ден на тел.: 087 722 0022. Двете заведения имат личен превоз и ще ви вземат или върнат до всяка лятна локация, която пожелаете.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР