Страхотни са! Много добри и са верни приятели - това

...
Страхотни са! Много добри и са верни приятели - това
Коментари Харесай

Стопани: Осиновените кучета стават верни приятели СНИМКИ

Страхотни са! Много положителни и са правилни другари - това споделят пловдивчани, осиновили от приюта в Пловдив бездомни кучета.



Днес те демонстрираха питомците си на площад “Централен” по самодейност на доброволческа организация, община Пловдив и общинския Зооветеринарен комплекс.

Най-малката господарка бе 2-годишната Сонче, пристигнала на презентацията дружно с родителите си и кучето Кара.



”Взехме Кара преди месец. Много бързо привикна, доста е добра и прелестно се схваща с котката”, описа майката на момичето Евгения, която държеше на мотив огромното бяло куче.

Николай, зрелостник от Строителния колеж, е одомашнил Бела преди пет месеца по концепция на майка му. Весела Запрянова с изключение на кучето Фрея, взето от приюта, е прибрала от улица и бездомна котка.



Близо 109 кучета от приюта са намерили нови стопани от началото на тази година до момента, сподели шефът на общинското дружество Георги Божев. Толкова бяха за цялата предходна година.

Учим хората на обич към бездомните животни, доброволците оказват помощ и се вижда изгода, разяснява шефът.

Само 23 лв. се заплащат за осиновено куче, кастрирано и имунизирано. Сумата е за електронен чип и паспорт. Осиновените кучета са освободени от такса за общината.

СНИМКИ Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР