Страхотната серия на Ейбар от три поредни победи намери своя

...
Страхотната серия на Ейбар от три поредни победи намери своя
Коментари Харесай

Ейбар изпусна победа в Мадрид

Страхотната серия на Ейбар от три следващи победи откри своя край в Мадрид. Гостуването на Хетафе завърши без победител, като отборът от провинцията несъмнено може да съжалява, че не стигна до триумфа.

Ейбар изпусна дузпа, а също така удари и греда, тъй че сигурно домакините от столицата могат да са в пъти по-доволни, че измъкнаха нещо от тази борба на "Колизеум Алфонсо Перес ".

А другояче мачът стартира ужасно за Хетафе. Още във 2-та минута Амат Диедиу се озова на стрелкова позиция пред наказателното поле и стреля, само че топката беше избавена по превъзходен метод от вратаря.

Последва равностойна борба, преди да се стигне до най-чистата опция за гостите преди почивката. В 26-та минута Иван Алехо изстреля мощен удар от границата на наказателното поле, само че топката срещна горната греда.

В последна сметка при този резултат пристигна и почивката, а след нея имаше още забавни моменти. В 54-та минута Джене Дакунам направи дузпа и Хоан Хордан застана зад топката. Неговият неблаговиден изстрел мина над вратата.

В 69-та минута и Серхио Енрич стреля рисково към вратата на Хетафе, само че вратарят се намеси и мазета. В последната минута на продължението и мадридчани изпуснаха чисто състояние, с цел да може този мач да свърши без победител.

След тази развръзка Хетафе остава седми с 20 точки, до момента в който Ейбар има единствено две по-малко, само че е много по-назад в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР