Страхотна възможност ще предостави Нефтохимик на привържениците си. Те ще

...
Страхотна възможност ще предостави Нефтохимик на привържениците си. Те ще
Коментари Харесай

Феновете на Нефтохимик ще могат да играят редом до любимите си футболисти в градското дерби

Страхотна опция ще даде Нефтохимик на последователите си. Те ще могат да запишат игрови минути в благотворителния мач против Черноморец, на 15-ти септември. Срещу минимално подаяние в размер на 50 лева, сложено в специфична за задачата кутия, всеки искащ ще има своите звездни 10 минути на терена, играейки паралелно до легендите на клуба.

Звездните имена, декларирали присъединяване досега са Станчо Цонев, Митко Трендафилов, Малин Орачев, Георги Чиликов, Милен Георгиев, Станимир Димитров, Николай Кръстев и Милен Христов. Предстои да бъдат оповестени и останалите попълнения на отбора.

Ако желаете да преживеете чувството да се състезавате паралелно до обичаните си футболисти, популяризирали Нефтохимик и Бургас в страната и света, би трябвало единствено да заявите присъединяване си към уредниците на полувремето и да поставите дарението в кутията при тунела.

През втората част на мача ще получите зелен екип и ще замените един от футболистите на терена.

Играта ви, в партньорство с легендите на Нефтохимик, ще бъде документирана от фотограф и в дните след срещата ще може да получите свои фотоси от състезателен център „ Изгрев “. „ Зелено-синият “ конфликт ще бъде на 15-ти септември /неделя/, на стадион „ Лазур “, от 17:00 ч. и е проведен в поддръжка на 22-годишния Тодор Кацаров, който страда от детска церебрална парализа.

На стадиона ще бъдат сложени кутии с дарения, а отвън мача всеки има да опция да помогне на Тошко като подари посредством превод на IBAN: BG78BPBI88981030014432 BIC:BPBIBGSF Тодор Николаев Кацаров Юробанк България АД, PayPal [email protected]
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР