Страхотна „промяна“, гарантирана от правителството - от 1 февруари държавната

...
Страхотна „промяна“, гарантирана от правителството - от 1 февруари държавната
Коментари Харесай

Страшна промяна: БСП шефка пое Напоителни системи в Стара Загора

Страхотна „ смяна “, обезпечена от държавното управление - от 1 февруари държавната компания „ Напоителни системи “ – клон Горна Тунджа – Стара Загора има нов шеф, инж. Румяна Динева, който е регионален водач на Българска социалистическа партия, оповестиха чиновници.

Освободен е досегашният началник Филип Шукарев, който посочи че от три години е пенсионер. Филиалът е завършил предходната финансова година с облага в размер на 300 000 лева.По думите му управителската служба не е конкурсна, назначението ставало от изпълнителния шеф на сдружението, което е под шапката на Министерство на земеделието и храните.

Новият шеф е ученик на висшето техническо учебно заведение „ Ангел Кънчев “ в Русе и има следдипломна преквалификация по „ Счетоводна отчетност “ към Стопанска академия „ Димитър А. Ценов “ – Свищов, написа „ Монитор “.

Извън партийната й биография е работила като технолог в една от структурите на тогавашното ОЗЗУ – Стара Загора и като счетоводител на кооперация „ Тракия “ в община Опан.

Била е ръководител на Общински съвет – Опан в продължение на 21 години, от 2016-а година е регионален водач на Българска социалистическа партия, като такава е пратеник на конгреса на Столетницата.

Към 10 февруари кадровата смяна не е отразена в уеб страницата на сдружението, изпълнителен шеф е назначеният от служебния министър Христо Бозуков Димо Чопков.

През януари новият министър Иван Иванов от квотата на Българска социалистическа партия уволни целия директорски съвет като резервира шефа, само че под изискване " за бързо нормализиране на финансовото положение на сдружението ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР