Страхотна новина за Лудогорец долетя днес от УЕФА. Европейската футболна

...
Страхотна новина за Лудогорец долетя днес от УЕФА. Европейската футболна
Коментари Харесай

Лудогорец ще играе у дома мачовете от Лига Европа

Страхотна вест за Лудогорец долетя през днешния ден от УЕФА. Европейската футболна централа даде лиценз на стадиона на разградчани " Лудогорец Арена " да приема мачове от Лига Европа. С това се похвалиха от Разград на своя уебсайт. Ръководството на клуба е съумяло да почисти и последните елементи, които пречеха за усвояването на лиценза и в случай че отстраняват Судува в плейофа на втория по мощ европейски клубен шампионат, ще одобряват мачовете от груповата фаза в своя дом. В първия дуел " орлите " завоюваха против литовците на родна земя с 2:0, написа Sporta.bg

" Уважаеми почитатели, управлението на Лудогорец има удоволствието да ви заяви, че стадион " Лудогорец Арена " публично получи позволение от УЕФА да приема мачове от груповата фаза на Лига Европа. Инспекторите на европейската футболна централа установяваха, че всички рекомендации при градежа на съоражението са изпълнени и на стадион " Лудогорец Арена " могат да се играят мачове от най-високо равнище ", оповестяват " орлите " на формалния си уебсайт.

Ръководството на клуба благодари на всички, които поставиха оптимални старания през последните месеци, с цел да може оборудването в Разград да дава отговор на условията на УЕФА.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР