Страхотна новина за феновете на Eurythmics - Ани Ленъкс и

...
Страхотна новина за феновете на Eurythmics - Ани Ленъкс и
Коментари Харесай

Дават на Eurythmics 100 млн. паунда за ново турне

Страхотна вест за почитателите на Eurythmics - Ани Ленъкс и Дейв Стюарт " ще се съберат още веднъж за международно турне против 100 000 000 паунда

Дуетът потегли по разнообразни пътища през 1990 година, само че от този момент се събира няколко пъти и откакто по-рано тази година свириха при въвеждането им в Залата на славата на рокендрола, промоутърите ги помолиха да тръгнат на турне за първи път от повече от 20 години.

Източник съобщи пред рубриката " The Goss " на вестник Sunday Mirror: " На Eurythmics е препоръчана голяма сума, с цел да се съберат още веднъж за международно турне.

" Виждайки ги да свирят още веднъж дружно в Залата на славата на рокендрола, те в действителност разпалиха интереса на промоутърите, които хвърлят пари, с цел да тръгнат още веднъж на път. Нищо не е изключено, в това число чисто нов студиен албум. Още е доста рано, само че всички са разчувствани да осъществят плана ", показа източникът.

Дейв призна по-рано тази година, че намира концертите с Ани - с която преди този момент е имал и връзка - за " влакче на ужаса " и " изтощително прочувствено прекарване " заради естеството на връзката им.

Той сподели: " Това е влакче на ужаса в увеселителен парк поради прочувствената връзка сред мен и Ани. Хората плачат на някои песни и за Ани пеенето също е изтощително прочувствено прекарване. Много от песните, които сме написали дружно, са за това, че сме дружно. Така че това не е елементарен концерт, който отива на открито към публиката - той като че ли е и във вътрешността към нас, като дует или като двойка ".

Той добави: " Това е извънредно. Обикновено една двойка е дружно в група, групата реализира триумф и по-късно се разделят. При нас беше противоположното - бяхме двойка и в група, само че не написахме нито една от песните за нея или до момента в който живеехме дружно. След това взехме решение да не сме дружно, създадохме Eurythmics и написахме към 140 песни "./БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР