Страхотен успех за българския бокс! Тервел Пулев прати по брутален

...
Страхотен успех за българския бокс! Тервел Пулев прати по брутален
Коментари Харесай

Тервел Пулев е европейски шампион с брутален нокаут!

Страхотен триумф за българския бокс! Тервел Пулев прати по жесток метод в нокаут италианеца Леонардо Бруцезе за европейската купа в полутежка категория. Битката беше част от галавечерта в "Арена Армеец ", чиято черешка бе борбата на Кубрат Пулев с Хюи Фюри, в която Кобрата размаза Фюри и стана кандидат за поясите на Антъни Джошуа.

Тервел също беше безмилостен. Той отхвърли противника си от битката още във втория рунд, освен това в самото му начало! Тервел се нахвърли като освирепял върху противника си през цялото време и по тази причина борбата не продължи дълго.

Още в първия рунд италианецът на два пъти се озова на пода, като вторият му нокдаун беше доста тежък и единствено финалният гонг го избави от нокаут още в първата част. Но той не се задържа още дълго в мача.

Защото бруталните офанзиви на Пулев продължиха с началото на втория рунд и 40 секунди след началото му Бруцезе към този момент беше на пода, след което не съумя да се изправи и Тервел подвигна победоносно ръце, напълно справедливо.

Това беше 12-а победа от 12 мача за българския боксьор на професионалния кръг. И на всичкото от горната страна, това беше 11-ият му триумф с нокаут, което демонстрира единствено, че на него му следва ужасно бъдеще в професионалния бокс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР