"Страхотен цинизъм беше постъпката със снимките – показва безпомощност, вялост,

...
"Страхотен цинизъм беше постъпката със снимките – показва безпомощност, вялост,
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Страхливци публикуваха снимката с премиера, това е посегателство срещу самата държавност

"Страхотен цинизъм беше постъпката със фотосите – демонстрира беззащитност, апатия, неплатежоспособност, тези страхливци целят да дискредитират нашия водач. Искат да заемат нашето място. Българските жители ще го ценят, те не обичат такава тиня ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал3 зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев.

"Изглежда към този момент не се прави разлика сред дясно, ляво и център. Виждаме биполяризиране – ГЕРБ е дясна партия, въпреки това – комбинация от всички останали. Това, което ги сплотява е общата ненавист против ГЕРБ. Да се опиташ непременно да влезеш във властта, посредством компромати, е нонсенс ", показа той.

"Явно президентът Радев има положително знание къде да се търсят източниците на тази интрига. Или има нещо, което не споделя, или приказва по принцип и се пробва да сътвори конспирация ", добави водачът на младежкото ГЕРБ.

"За Пламен Узунов приказваме за консултант по антикорупция, тематика, по която Радев упреква всички останали, само че явно има недостиг в личния му екип. Ако се окаже, че има пробив в техните структури, той би трябвало да излезе да го заяви, а не да се споделя посредством известие ", сподели още той.

"Принципът "не ме гледайте какво върша, а ме слушайте какво приказвам " за политик от висок диаметър, може да докара до рухване в капан, заложен на някого другиго. Да си честен стожер, да търсиш техните дефекти и да ги изглаждаш, би трябвало да стартира с образец, само че тук това не може да се каже ", разяснява Георгиев.

"Не ми е известна самодейност за разкриване на ново посолство. Откривам очевидно безумство в това, че някой си е разрешил да направи фотография на премиера до момента в който спи, само че и да я разгласява. Това е посягане против самата държавност. Изненада ме държанието на Цветанов, значително пъти сме се вдъхновявали от негови думи. Интересно е по кое време се е зародило това като възприятие ", съобщи зам-министърът.

"Винаги е неприятно когато един план се базира на фракционизъм, а стремежът електорат да се сътвори от гласоподавателите на партия, която доскоро е била твоята лична. Не считам, че има каквато и да е опасност за ГЕРБ от партията на Цветанов ", счита гостът.

"Не планираме ограничавания в пътуванията да бъдат въвеждани още веднъж. Задали сме въпроси за представителството ни в Любляна. Чехия, Унгария, Финландия, Малта и Испания резервират карантината ", приключи Георг Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР