Страхотен скандал е на път да се завихри между лидера

...
Страхотен скандал е на път да се завихри между лидера
Коментари Харесай

БТВ продължава да затъва в цензура


Страхотен скандал е на път да се завихри сред водача на "Атака " и ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров и телевизия Би Ти Ви. В ефира на телевизия "Алфа ", Сидеров упрекна водещата Цветанка Ризова в цензура и манипулиране на госта й вицепремиера Валери Симеонов.

Повод за гостуването на Симеонов бяха митингите и полемиката за построяването на втория въжен превоз на Банско. По думите на Волен Сидеров негови изявления от изявление за същата телевизия пред Антон Хекимян са били поднесени манипулативно на Симеонов, с цел да се основава напрежение и е бил цензуриран.

Сидеров изиска право на отговор от страна на Би Ти Ви, като няколко пъти повтори, че е неприемливо да се поставя цензура на ръководителя на парламентарна група от съдружното държавно управление, до момента в който на посетители е вицепремиер от същото съдружно държавно управление.

"Ние от трите партии в коалиция Обединени патриоти сме разнообразни, само че сме се обединили в името на България ", съобщи в ефира на "Алфа " Сидеров.

Ето какво още сподели той:

https://www.facebook.com/volen.ataka/videos/10155863790709827/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР