Страхотен мач от гледна точка на публиката и на зрелището,

...
Страхотен мач от гледна точка на публиката и на зрелището,
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Победителите не ги съдят

Страхотен мач от позиция на публиката и на зрелището, само че сложен за мен. Съдията позволи по-мръсна игра и от двамата - в началото от него, след това и аз нямаше какво да върша и започнах да употребявам същите средства. Получи се бокс, на който ние тук доста не залагаме, само че значимото е, че победихме. Победителите не ги съдят. Това сподели Тервел Пулев след триумфа с единомислещо съдийско решение над камерунеца Роли Ламбърт.

Пулев не бе по никакъв начин удовлетворен от играта на противника си, който съгласно него е работил с прекомерно доста нечисти способи.

41-годишният български боксьор взе осемрундовата борба в полутежка категория и благодари на публиката " Арена София " за поддръжката, която му е дала.

" Искам да благодаря на публиката, която не спря да ме приветства. Огромен реверанс към всички вас. Пред непозната аудитория това нямаше по какъв начин да се получи, вие бяхте моята поддръжка. Моето обръщение към Кубрат е да не подценява никой, тъй като няма да му е елементарно. Съдиите са непознати, все едно играем в Германия или Съединени американски щати ", приключи Тервел Пулев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР