Страхотен концерт се проведе снощи на Античния театър в Пловдив,

...
Страхотен концерт се проведе снощи на Античния театър в Пловдив,
Коментари Харесай

Хиляди няма да забравят снощната пловдивска вечер

Страхотен концерт се организира нощес на Античния спектакъл в Пловдив, който беше цялостен до краен лимит.

Любо Киров събра специфични посетители за турнето си " Целуни ме “. ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли са бъдат част от концертите навън, които стартират на 21 юли във Варна. Следваха Бургас на 3 август и Пловдив на 9 август, а турнето ще приключи епично на 4 ноември в зала 1 на НДК.

Публиката чу онлайн дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова " Мога “, с Поли Генова " Тръгни в точния момент “ и общата му ария със Стенли " Където няма време “. Всичко това бе подкрепено от музиката на огромната тайфа, с която Любо Киров прави по-мащабните си концерти. Началото даде ALMA, която извърши акустични и нови версии на авторските си части, както и кавъри на огромни шлагери. 

Концертите от турнето носят името на новия албум на Любо Киров " Целуни ме “, който беше показан през април. Едноименната ария от албума пък напълно скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто създател е Любо Киров, на Годишните музикални награди на БГ Радио. В категорията БГ Комбинацията статуетката още веднъж отиде при изпълнителя за песента " Където няма време “, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.

Последната година е извънредно мощна креативен за Любо Киров. През април той издаде дълго чакания от всички почитатели нов албум " Целуни ме “. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента " Усеща се мощ “ с фрагменти от знаковия му концерт в зала " Арена Армеец “, който беше на 26 октомври предходната година.

На 22 май пък Любо Киров излезе на сцената в именитата лондонска зала Troxy за величествен концерт на международно равнище и първи с сходен мащаб за него.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР