Страхотен жест на солидарност направи Интер и президента на клуба

...
Страхотен жест на солидарност направи Интер и президента на клуба
Коментари Харесай

Страхотен жест на Интер за битката с коронавируса

Страхотен жест на взаимност направи Интер и президента на клуба Стивън Жан в битката против ковид, който рискува да сложи на колене Китай. Според разнообразни информации „ нерадзурите “ и Жан ще дават 300 000 маски за изключителното състояние в град Ухан.

След пристигнаето на материалите, компанията Сунин ще сътвори екип за поддръжка в града, който да отговори за първостепенните потребности на лечебните заведения и медицинските заведени в региона. Китайският колос незабавно даде вода, маски, защитно облекло, медицински ръкавици, уреди и компютри.

Allarme Coronavirus, il grande gesto di Steven Zhang: 300mila mascherine per Wuhan. Dalla Cina: "Fratello del mondo! " - https://t.co/vunXwbjSee - #passioneinter #Inter #fcim
— Passioneinter.com (@passione_inter) January 31, 2020
Доставят се и антиепидемични материали, в това число дезинфектанти, медицински алкохол, очила, контейнери за медицински отпадаци, ръкавици, медикаменти и кревати. Сунин също по този начин ще даде на Ухан икономическа поддръжка в размер на 8 милиона юана, което се равнява на 1 милион евро за подкрепяне на популацията.

Китайският колос незабавно стартира контакти с разнообразни компании в Япония, Южна Корея и други страни, с цел да бъдат получени по-бързо медицински консумативи и те да бъдат доставени непосредствено в лечебните заведения в Ухан и Хебей. Ръководителят на компанията съобщи, че ще бъде поддържана тясна връзка с държавното управление на Ухан и здравната система, която да окаже помощ за управление и попречване на огнището на вируса в Ухан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР