Страхотен човек и баща“ падна до смъртта си от плосък

...
Страхотен човек и баща“ падна до смъртта си от плосък
Коментари Харесай

Баща падна до смъртта си през прозореца, докато зетят на шотландския първи министър беше арестуван

„ Страхотен човек и татко “ падна до гибелта си от плосък прозорец, до момента в който полицията арестува трима души - в това число брата- свекър на Хумза Юсаф.

Райън Мънро падна от жилищен блок в региона на Стобсуел в Дънди в сряда, 10 януари, и беше откаран по неотложност в болница Ninewells, където по-късно умря. 36-годишният мъж беше разказан от фамилията си като „ страховит човек и страховит татко “.

Рамзи Ел-Накла, 36, Стивън Стюарт, 50, и Виктория Макгоуън, 41, бяха задържани на Понеделник преди да бъде освободен... Ел-Накия е обвързвана с първия министър на Шотландия господин Юсуф посредством брак. Семейството на Райън разкри, че органите му към този момент са дарени на пациенти. Брат му Марк сподели пред Courier: „ Все още сме толкоз необикновено вцепенени след всичко, което се случи през последните дни. Райън беше страховит човек, страховит татко и беше най-хубавият ми другар.

„ Преди това той се съгласи да подари органите си, откакто умря. Сърцето на Райън към момента бие и черният му дроб в този момент е с няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР