Страхливецът, пребил до смърт жена си в Сопот, се появи

...
Страхливецът, пребил до смърт жена си в Сопот, се появи
Коментари Харесай

Страхливецът, пребил до смърт жена си в Сопот, дойде в съда с тениска с надпис “Бъди смел!“

Страхливецът, пребил до гибел жена си в Сопот, се появи в съда с тениска с надпис Be Brave /Бъди самоуверен!/. Николай Танчев /48/ е упрекнат за умишленото ликвидиране на 58-годишната Марияна Кръстева. По делото е открито, че двамата живеели на фамилни начала в града. Вечерта на 6 август те отишли на посетители на другар. Там използвали алкохол и сред двойката зародил скандал.
На 7 август към 2:00 часа тръгнали да се прибират към дома си като по пътя траяли да се карат. В региона на стадиона той нанесъл голям брой удари на дамата по главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно положение. Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си.
Окръжна прокуратура изиска мярка за неотклонение " задържане под стража”, защото има задоволително доказателства, че точно обвиненият Танчев е направил убийството. Разпитани са 10 очевидци, от които 4 са разказали за държанието и обидните реплики, които е отправял към Марияна. Самият обвинен пред полицейските чиновници е р направил признания и разказал за побоя. Според прокурора има възможност обвиненият да се укрие. Танчев е съден, постоянно бил в несъответстващо положение, след приложимост на алкохол. Защитата на Николай счита, че налице има единствено една експертна информация, в която е открито, че дамата е с черепномозъчна контузия. Но тази контузия може да се е получила при рухване, защото и тя също била използвала огромно количество алкохол. Задържаният имал непрекъснат адрес и не би се укрил. Той ще спомага на производството, също по този начин самичък се е предал, съобщи юристът му, който изиска " домакински арест " за Танчев. В последната си дума пред съда Танчев сподели само " Съжалявам ".  Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР