Страхливецът Бойко Борисов днес не дойде, за пореден път. Шофьорчето

...
Страхливецът Бойко Борисов днес не дойде, за пореден път. Шофьорчето
Коментари Харесай

Хората на Слави: Джипко Бибитков не дойде, страхлив заек от ...

" Страхливецът Бойко Борисов през днешния ден не пристигна, за следващ път. Шофьорчето Бойко Борисов през днешния ден не пристигна, за следващ път. Джипко Бибитков през днешния ден не пристигна в Народното събрание, за следващ път. " Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов.

Изказването на депутата от партията на Слави Трифонов идва, откакто министър председателят изпрати оставката си, без да отиде в Народното събрание, а ден по-късно си взе отпуск и още веднъж не почете желанието на народните представители да бъде изслушан.

Йорданов употребява откъс на Тома Биков против Борисов още от 2012 година, когато не беше част от ГЕРБ, а публицист и един от учредителите на партията на Меглена Кунева - ДБГ. Това още повече разпали абсурда в Народното събрание.

" Понеже през вчерашния ден госпожа Атанасова сподели, че " шоуто свършило ", но през днешния ден господин Борисов още веднъж го предложения, не идвайки тук, по този начин да бъде. Чух думи, че не би трябвало да се приказва с думи на омразата и да не се вършат квалификации, по тази причина, преди да се разтропате, ще ви изтъквам думи на човек, който седи измежду вас. Това са негови думи, тъй че си го изслушайте и тогава тропайте, колкото желаете ", обърна се ръководителят на ПГ на " ИТН " към депутатите от ГЕРБ.

Думите на Биков, които той цитира, са от публикация и гласят следното:

" Борисов не е деспот, той е подигравка на деспот. Второто не е по-малко нездравословно от първото. Този човек дотолкоз си е повярвал, че е не запомнил кой е и от кое място идва. По-лошото е, че като че ли и ние забравяме. Приемаме наличието му по върховете на властта като нещо обикновено и доста постоянно даже не осъзнаваме какъв брой надалеч сме стигнали. В естествена обстановка сходен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. "

Депутатите от ГЕРБ незабавно скочиха с гневни реплики против Йорданов, даже го обкръжиха към трибуната, а той съобщи, че на драго сърце би понесъл санкцията за това, което е споделил.

Преди него различен народен представител от " ИТН " Филип Станев също приказва за отсъствието на Борисов от залата.

" Днес аз открих нов празник с изключение на Деня на юриста ", съобщи Станев и продължи: " Това е прелестният нов празник на смелостта на българския министър председател - индивидът, който играе чудесно футбол, за малко не победи на тенис международната легенда Борис Бекер, индивидът, който в действителност беше гордостта на България " във връзка с своята мускулатура и публицистите желаеха да го пипат по мускулите. Премиерът през днешния ден сподели за следващ път, че е самоуверен мъж. Предлагам да не се обиждате, не споделям нищо неприятно за вашия министър председател в оставка. И желая да ви кажа с необятна усмивка отсам, че бистришкият тигър е един най-обикновен нерешителен заек от Банкя ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР