Страхът за здравето на принцесата на Уелс и операцията може

...
Страхът за здравето на принцесата на Уелс и операцията може
Коментари Харесай

Страхът за здравето на Кейт Мидълтън може да предизвика помирение на принц Хари и Меган Маркъл, казва приятел

Страхът за здравето на принцесата на Уелс и интервенцията може да доведат до създаване на мостове сред Уелсите и принц Хари и Меган Маркъл, съгласно другар.

42-годишната Кейт е в болница от съвсем две седмици след коремна интервенция и не се чака да се върне към формалните си отговорности преди Великден. Освен това принц Уилям почисти дневника си от публични визити и срещи и краткотрайно се отдръпва от кралската си роля, с цел да се грижи за Кейт и децата им, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Това идва в миг, когато враждата сред Уилям и Кейт с Хари и Меган не сподели никакви признаци на погребане, изключително откакто Съсекс се прицели в своите кралски родственици в техните сериали на Netflix, както и в записките на Хари Spare.

Твърди се обаче, че Хари и Меган са се свързали с Кейт, с цел да й изпратят най-хубави пожелания, откакто са научили за престоя й в болничното заведение. И в този момент един учебен другар на Уилям и Хари споделя, че се надява това да е началото на помиряването. Прия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР