Страхът от взаимно унищожение, по думите му, сдържа водещите държави

...
Страхът от взаимно унищожение, по думите му, сдържа водещите държави
Коментари Харесай

Светът Замръзна! Владимир Путин Проговори За Третата Световна Война И За Края На Цивилизацията!

Страхът от взаимно заличаване, по думите му, сдържа водещите страни от внезапни придвижвания и принуждава да се почитат.

" Не знам с какви оръжия ще се води Третата международна война, само че в Четвъртата ще се бият с камъни и дървета ", цитира той Алберт Айнщайн.

По думите му страхът от взаимно заличаване, както и стратегическият паритет, са принудили международните сили да се почитат след края на Втората международна война.

Президентът акцентира нуждата от сядане на масата за договаряния и приемане на решения, които ще подсигуряват европейската сигурност, отговаряща на днешната действителност, написа нюз.бг.

Според него " безкрайните " обвинявания на Запада по адрес на Русия са политическа неточност, пояснявайки, че тези политики са нездравословни за всички. Путин счита, че западните сътрудници последователно стартират да осъзнават нуждата от определяне на връзки с Москва, макар че Западът гледа на Русия като на опасност и съперник. Държавният глава не може да даде прогноза по кое време ще се възстановят връзките със Запада, само че акцентира, че Русия е длъжна да отбрани ползите и стремежите си.

Русия би трябвало да отбрани ползите си в областта на стопанската система и сигурността. Но в това време ние постоянно се стремим към намиране на взаимни отстъпки. Тъжно, сътрудниците на Русия отхвърлят да признаят ползите ни, продължи той.

Държавният глава на Русия прикани света да договаря и да създаде нови механизми за интернационална сигурност.

Руският водач има вяра, че оказваният напън над съветски компании в чужбина подкопава доверието към икономическите политики на западните страни.

Путин също акцентира, че изтеглянето на Съединени американски щати от Договора за ограничение на системите за противоракетна защита е опит за заличаване на стратегическия паритет.

Съединени американски щати хапят ръката, която ги храни с тези ограничавания, разяснява той наложените от Съединени американски щати рестрикции при търговия с американски долари. Путин другояче означи, че доларът " сега е универсална валута ".

По проблема със Скрипал президентът на Русия разяснява, че Москва желае консулски достъп до Юлия Скрипал, а също по този начин желае да взе участие в следствието.

Русия ще направи всичко допустимо за разрешаване на проблемите в Донбасв рамките на споразуменията от Минск, даде обещание той и добави, че настоящото украинско управление е некомпетентно да реши проблемите в района.

До момента са отправени към 2 милиона въпроса към съветския президент, като множеството са свързани с вътрешни проблеми.

Това е първата " Пряка линия " на Путин в новия му шестгодишен мандат и 16-ата от 2001 година Той е взел участие в предаването 11 пъти като президент и 4 пъти като министър председател. Тази година форматът е променен, защото за първи път от десетилетие няма да има съветски жители в залата. Очаква се да отговори на десетки въпроси в продължение на към четири часа. Най-дългото предаване през годините е 4 часа и 47 минути.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР