Страхът от ваксините влияе сериозно на ниските нива на ваксиниране

...
Страхът от ваксините влияе сериозно на ниските нива на ваксиниране
Коментари Харесай

Д-р Гергана Николова: Играем руска рулетка всеки път, когато излезем на улицата неваксинирани

" Страхът от имунизациите въздейства съществено на ниските равнища на имунизиране у нас. Многото диалози на тематика дали има или няма вирус, до каква степен са безвредни имунизациите, повлияха всеобщо. И за жалост, тъй като би трябвало да имунизираме колкото се може повече. Но хората всеки ден пият, пушат, използват опиати, безпределно рискови неща. После идва РНК имунизацията и звучи доста ужасно, доста плашещо...Трябва да сме единни в процеса на имунизация, нито един доктор не желае да навреди на своите пациенти. Вижда се ясно, че страните с доста имунизирани нямат интензивни браншове, нямат кислородна терапия, нямат интубация ". Това съобщи доктор Гергана Николова, общопрактикуващ доктор от управлението на БЛС пред бТВ. 
Тя описа, че сега съвсем няма искащи да се имунизират. И лекарите звънят на пациенти да ги търсят и да ги убеждават да се имунизират. " Задават се въпроси - татко ми е възрастен и се тормозя да го имунизирам...Или - имам хронични болести и се тормозя да се имунизирам. А това таман е високорисковата група. Обхванали сме някъде към 30 % от хората, които са над 65, а това е доста малко. Искаме да обхванем по-голямата част ", добави тя. 
 УНГ доктор: Саморъчно направените маски надали пазят от каквото и да било УНГ доктор: Саморъчно направените маски надали пазят от каквото и да било
" Маските, които носим, би трябвало да се сменят колкото може по-често. Много хора употребяват саморъчно направени маски от плат, през които се д...
" Всеки ден срещам сътрудници, безпределно изтощени. Единственото, което желаеме, е да можем да се наспим. Но няма по какъв начин да се случи. Ако не желаеме да останем безпределно затворени, би трябвало да се имунизираме. И последователно да отпадат ограниченията, с цел да се възвърне това, което е било. Изключително непостоянен е коронавирусът. Излезем ли на улицата неимунизирани, играем съветска рулетка и не знаем, когато го срещнем с вируса, тази съветска рулетка какво ще покаже ", добави тя. 
По отношение на преболудвалите Николова сподели още: " Не бива да успокоява хората, това че са преболедували ковид. Много постоянно има повторна зараза. И тя протича много по-тежко с много по-големи затруднения ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР