Страхът на Румен Радев от загуба на втори тур на

...
Страхът на Румен Радев от загуба на втори тур на
Коментари Харесай

СТРАХ: Радев обърна репресивната машина срещу колегата си полк. Невяна Митева преди втория тур

Страхът на Румен Радев от загуба на втори тур на президентските избори се ускорява около обстоятелството, че опонетът му проф. Анастас Герджиков натрупа от ден на ден поддръжка.

Затова не се посвени да обърне репресивната си машина даже против сътрудника си от армията полк. Невяна Митева, която е претендент за вицепрезидент на ректора на СУ. Самата тя преди време сподели, че е била в естествени връзки с Радев и няма да го атакува като някогашен боен, тъй като по този начин повелявал кодекса на българската войска.

Радев обаче очевидно не съблюдава нито кодекси на достойнството, нито обети, както показва към този момент с погазването на конституцията. Това е повода да няма срам да нападна даже и боен, освен това дама. За задачата по-рано през днешния ден използва подчинените му институции в страната,която ръководи еднолично към този момент седми месец.
свързани новини45416на 30.10.2021
Шефът на РЗИ във Враца, назначен от държавното управление на Румен Радев неотдавна, е изпратил цели трима инспектори, почти половината личен състав на структурата си, да осуети среща на Невяна Митева с гласоподаватели в града. Насъсканите непременно да провалят предизборното събитие на международната рекордьорка по плуване в града, те почнали да тероризират хората и да ги изкарват един по един от залата, оплакаха се пред ПИК пострадали, които също така били и с маски съгласно изсикванията.

" Искаха от всеки да си покаже документа, макар, че още на афиша за събитието беше конкретизирано, че се позволяват единствено хора със зеления пропуск. За да провалят срещата обаче ревизира всеки документ по пет минути, а след това накараха някои от хората даже да подписват протоколи. Това си беше принуда, тъй като ние сме от града и знаем, че до момента РЗИ в никакъв случай и на никое място не е проверявало никого за зелен документ. Как се сетиха в този момент тъкмо, и то трима, да дойдат на срещата ни с вицето на проф. Анастас Герджиков ", пишат още в сигнала да ПИК читателите ни.









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР