Страх тресе . Говоря за апарата. Това заяви пред БНР

...
Страх тресе . Говоря за апарата. Това заяви пред БНР
Коментари Харесай

Корман Исмаилов: Страх тресе ДПС, Доган изпусна нещата

Страх тресе. Говоря за апарата. Това съобщи пред БНР Корман Исмаилов, някогашен ръководител на младежката организация на Движението за права и свободи. 

Исмаилов  смята, че нищо не се е трансформирало от времето, когато той и Касим Дал са били изключени.

" В момента контролът е в Пеевски. Той съумя да овладее управителните органи на партията – сложил е свои хора в Централното оперативно бюро. Той има доста опит в превземенато на бизнеси и компании. Ахмед Доган изпусна обстановката ", разяснява още Исмаилов.

Делян Пеевски знае по какъв начин да употребява информацията, уточни Исмаилов. И добави:  " Умее да създава и ръководи зависимости. Контролира Доган с документи. Борисов е подвластен от Пеевски. Знаете позициите на Пеевски в прокуратурата, има хора и в службите ".  

е инструмент – преди на Доган, в този момент Пеевски го завладява, означи някогашният водач на младежката организация на Движението. 

" Турция не може да промени нищо в. Това  е организация, която е под фасадата на Закона за политическите партии - взе участие в изборите, би трябвало да съставлява жителите, само че нещата са доста централизирани и следени, главно със боязън ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР