Страх е обзел роднините на обичания от децата актьор Николай

...
Страх е обзел роднините на обичания от децата актьор Николай
Коментари Харесай

И снахата на бате Николай на косъм от смъртта. Алис простреляна от терористи

Страх е обзел роднините на обичания от децата артист Николай Николаев - Бате Николай, откакто нещастията, които го преследват в последните години, започнаха да се трансферират и върху най-близките му хора.

Последната покруса е голяма - бате Николай загуби щерка си Надежда. 33-годишната Надя от години живее в Париж, а преди два месеца се върнала за известно време в София. В събота, 17 ноември, приятелят на фамилията Светозар Кнезовски заяви тъжната новина в профила си във " Facebook ". Бате Николай е разкрил щерка си, обесена на една от вратите в дома й, написа ПИК.

Самият артист е преследван от невъобразим карък към този момент няколко години - беше пребит до гибел на гарата във Вакарел, след това бездомно куче раздра свиреп крайници му, като бате Николай на косъм се размина с ампутация, джип го блъсна и го прати в 15-дневна кома... А в този момент загуби и хубавицата Надежда! 

Нейният брат, Стефан Николов, е прочут художник в парижката изложба " Сариев ". Синът на бате Николай също се изправи очи в очи със смърта, откакто в края на 2015 година при кървавите атентати в Париж френската му другарка Алис бе улучена с два патрона от " Калашников " - в таза и в гърба. Момичето оцеля след шестчасова интервенция и като по знамение се размина с парализа на гръбнака.

По време на стрелбата снахата на Бате Николай бе в бар " Кайол ", в който 12 души, измежду които и нейни другари, откриха гибелта си. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР