Страх да не пипне COVID-19 изпитва Тони Стораро. Човекът глас

...
Страх да не пипне COVID-19 изпитва Тони Стораро. Човекът глас
Коментари Харесай

Страх да не пипне COVID-19 изпитва Тони Стораро. Човекът глас е силно притеснен от вируса, който поваля дори и млади хора, научи HotArena.

Страх да не пипне COVID-19 изпитва Тони Стораро. Човекът глас е мощно обезпокоен от вируса, който поваля даже и младежи, научи HotArena.

" Страхувам се. Всеки един естествен човек се тормози да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво тъкмо предизвиква. Как протича и прочие ", сподели пред " България Днес " Стораро.

Тони следи от близко обстановката с развиването на COVID-19. Бащата на Фики се допитва до близки другари лекари за вируса и неговото разпространяването. " Говорил съм с доста експерти по този въпрос. Казват ми, че всички ще го прекараме рано или късно. По-възрастните хора ще го изкарат по-тежко. За по-младите и здрави като мен сякаш би трябвало да бъде по-леко. При моята другарка и колежка ДесиСлава е по този начин. Наскоро се чух с нея. Няма съвсем никакви признаци. При Деси не е по-различно от простуда. Ала при други хора има тежки затруднения, както знаем ", изяснява Стораро.

Тони може и да се тормози от ковид, но не стопира да работи. Певецът е заринат от работа в разгара на летния сезон. Всяка вечер Стораро има изява я в някоя механа, я в някоя дискотека. Хитовият реализатор съблюдава прецизно всички защитни ограничения.

" Пазя се. Не се заигравам с публиката, както преди - признава Стораро. - Когато съм на открито, постоянно нося маска. Дезинфекцирам си ръцете постоянно. Пазя и фамилията си. След присъединяване се изолирам за ден-два, с цел да видя дали няма да имам някакви признаци ", признава индивидът глас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР