Страдате от изпъкнала кост на крака? Разбира се, при ходене,

...
Страдате от изпъкнала кост на крака? Разбира се, при ходене,
Коментари Харесай

Голямата изпъкнала кост ще се стопи след една седмица!

Страдате от изпъкнала кост на крайници? Разбира се, при вървене, това основава на дамите доста неудобства. Много от тях прибягват до интервенция.

Има обаче рецепти от обичайна медицина, които дейно се борят с този проблем, намаляват болката и дискомфорта при вървене.

Този проблем е актуален за хора от всякаква възраст (особено дами, които носят обувки с висок ток). В рисковата група попадат хора, които заради професионалната си дейност имат непрекъснато натоварване на предната част на стъпалото. В допълнение, наследствеността е от голяма важност, както и непотребното тегло – то също може да изиграе отрицателна роля.

Но най-често причината за казуса са тесните обувки – носенето им нарушава биомеханиката на стъпалото. И в случай че по-рано най-често това заболяване се наблюдаваше при пациенти след четиридесет, в този момент 20-годишните девойки от време на време се обръщат с показания за хирургично лекуване.

Лечителите препоръчват да се ползва специфичен мас за национално лекуване на изпъкнала кост на крайници. За да го приготвите, би трябвало да залеете прясно яйце с бял оцет и да го ставите за няколко седмици на мрачно място. През това време яйцето би трябвало да се разтвори. Тогава черупката му може да се изхвърли, а яйцето би трябвало да се смеси с разтопена мехлем (1 супена лъжица) и терпентиново масло (10 грама). Мехлемът се нанася върху костта всеки ден, редувайки с йод.

За втриване и затопляне – нагрейте мед на водна баня.

В домашни условия можете да приготвите и каша от йод (1 част), лимонен сок (2 части) и стрит аспирин (2 таблетки). Инструментът се нанася като компрес, по-късно се покрива с найлонова торбичка и се връзва с вълнен шал. Курсът на лекуване е 3 дни, след което би трябвало да извършите отмора от 1 седмица.

Използвайте за лечение семена и средства за вътрешна приложимост: инфузии и отвари от растения с диуретичен резултат. Сред тях са хвощ, мечо грозде, алена боровинка, пъпки бреза и тъй наречените

Трябва да знаете, че цялостното лекуване на изпъкналата кост на краката е допустимо единствено под наблюдението на експерт.

Вижте още: Почистете бъбреците с тази остаряла и изпитана рецепта

Не пренебрегвайте този проблем. С течение на времето костта на крайници може да стане по-голяма и да не можете да ходите обикновено. Започнете лекуването си още през днешния ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР