Страдащият от мигрена Джак Лисовски за първи път в кариерата

...
Страдащият от мигрена Джак Лисовски за първи път в кариерата
Коментари Харесай

Мигрената не попречи на Лисовски да стигне 1/2-финалите в Мастърс

Страдащият от мигрена Джак Лисовски за първи път в кариерата си се класира на полуфиналите на “Мастърс ”, откакто пребори Хюсеин Вафей с 6:4 в лондонската “Александра палас ”.

“Бях се панирал следобеда, тъй като не виждах нищо и щях да припадна. Много се притеснявах, че още тогава щях да изгубя мача. Спах три часа и зрението ми се върна, само че още главата ми беше замаяна. Добре че мачът ми беше късен, тъй като в случай че беше ранен, нямаше да мога да ударя кюбола в права линия. Не съм имал мигрена от доста време и не съм сигурен какво я аргументи ”, разяснява Лисовски.

Това е втори следващ полуфинал за 31-годишния англичанин в шампионатите от “Тройната корона ”, като в Шампионата на Обединеното кралство отстъпи на тази фаза с 5:6 на Марк Алън.

Сега Лисовски ще премери сили с Марк Уилямс, който във приказен двубой отстрани Рони О’Съливан с 6:5.

Вафей не можа да се възползва от многото си шансове след повеждането в резултаа с 3:2 и трябваше да одобри провалянето, само че въпреки всичко може да остане удовлетворен от дебюта си в “Мастърс ”, откакто в първия кръг надделя Марк Селби.
 Марк Уилямс надделя Рони О’Съливан в незабравим мач на “Мастърс ” Марк Уилямс надделя Рони О’Съливан в незабравим мач на “Мастърс ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР