Страдащите от сенна хрема са предупредени да излизат навън с

...
Страдащите от сенна хрема са предупредени да излизат навън с
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите показват точната дата броят на полените да скочи до небето, причинявайки огромни симптоми на сенна хрема, бомба

Страдащите от сенна хрема са предизвестени да излизат на открито с нараснало внимание, защото броят на полените скочи до небето в Обединеното кралство.

Новите поленови карти демонстрират, че през днешния ден (1 април) всички области ще бъдат наранени от полени и за жалост това не е първоаприлска смешка. Данните демонстрират, че Югоизточна Англия ще бъде наранена от междинни до високи количества пъстър прашец, до момента в който в северните региони се чака единствено ниски количества.

Експерти по-рано издадоха предизвестие за „ поленова бомба “ и споделиха, че равнищата се повишават с течение на дните. Пазарът за хубост и здраве, Fresha, изясни, че пациентите със сенна хрема евентуално ще виждат раздразнение на кожата, хрипове и други признаци.

Говорител сподели: „ Около 44 % от всички възрастни британци са наранени от алергии, а сенната хрема е една от най-често срещаните алергии, като се оповестява, че визира до 49 % от популацията на Обединеното кралство. “

Те прибавиха: „ Алергиите предизвикват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР