Стойността на меме монетите, промотирани от Андрю Тейт, рязко спаднаха,

...
Стойността на меме монетите, промотирани от Андрю Тейт, рязко спаднаха,
Коментари Харесай

Меме криптовалутите, промотирани от Андрю Тейт, се сринаха до 0

Стойността на меме монетите, промотирани от Андрю Тейт, внезапно спаднаха, като доста от тях изгубиха до 99%, което породи съмнения за търговия с вътрешна информация.

На 7 юни Тейт поддържа няколко токена, основани на, само че скоро по-късно цените им започнаха да Например токенът $GER претърпя замайващ спад, като огромна част от предлагането му се владееше от няколко вложители, което способства за неговия спад.

Въпреки неналичието на фундаментална стойност, някои меме токени могат да проявят изключителна волатилност, създавайки благоприятни условия за трейдърите. Неотдавна един търговец трансформира дребна инвестиция в $9 милиона единствено за три дни с токена Nomogram (GNON).

Промоутърските действия на Тейт обгърнаха и други токени като Roost (ROOST), който също се сблъска със забележителен срив, откакто той го поддържа. Разследването разкри, че трезорът на Roost е бил хакнат, което докара до съществени загуби за общността му. В чудноват пост след този случай инфлуенсърът допусна, че може да въздейства на цените на криптовалутите по свое предпочитание.

Повечето от утвърдените от Тейт криптовалути, в това число Daddy Tate (DADDY) и Fuck Tristan (FTRISTAN), претърпяха внезапни спадове, като доста от тях се намалиха с повече от 90%. Тази наклонност отразява по-широк проблем в границите на крипто пазара, където утвържденията на известни персони постоянно водят до песимизъм и загуба на доверие.

Отвъд Тейт, над 30 токена, подкрепени от известни персони, стартирани на Solana през юни, изгубиха огромна част от своята стойност, като доста от тях спаднаха с над 73%. Анализът регистрира, че половината от тях са намалели с 99% единствено за месец, което свидетелства за рисковете, свързани с промотираните от звезди криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР