Стойността на крипто активите се повиши на 29 август, след

...
Стойността на крипто активите се повиши на 29 август, след
Коментари Харесай

Цената на Биткойн тръгна нагоре, благодарение на американски съд

Стойността на крипто активите се увеличи на 29 август, откакто американски съд разчисти пътя за първия борсово търгуван Биткойн фонд в страната, оповестява CNN Business.

Решението е миг на пробив за крипто вложителите и крах за Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати, която се пробва да овладее промишлеността на цифровите активи.

Съдът на окръг Колумбия анулира решение на SEC, отказващо позволение на Grayscale Invesments да започва ETF, фокусиран върху Биткойн. Оказва се, че регулаторът не е съумял да изясни съответно за какво е отхвърлил заявката.
 Цената на Биткойн падна под $26 000: какви са новите прогнози за бранша
Цената на Биткойн падна под $26 000: какви са новите прогнози за бранша

Пониженията на криптовалутите не престават

Цените на главните криптовалути се покачиха, след излизането на новината. Стойността на Биткойн, който беше изключително неустойчив през последните седмици, се увеличи със 7% до близо $28 000.

Други криптовалути последваха възходящия тренд. Изглежда, че пазарът просто чакаше някакъв нов сигнал и той пристигна под формата на позитивни правни вести.

Цената на Биткойн набъбна с към 65% тази година, макар че остава надалеч от най-високото си равнище от края на 2021 година, когато 1 монета струваше над $68 000.
 Биткойн може да срине цялата крипто система
Най-популярната криптовалута, която може да срине цялата система

Миналата седмица цената на токена спадна под $30,000 и това сътвори чувство за неустановеност на пазара
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР