Стойността на Етериум (ETH) се покачи до най-високата си точка

...
Стойността на Етериум (ETH) се покачи до най-високата си точка
Коментари Харесай

Етериум: Ще спадне ли цената под $2,000?

Стойността на Етериум (ETH) се повиши до най-високата си точка за годината, достигайки $2,400 на някой крипто тържища на 9 декември, преди да означи забележителен спад малко по-късно.

След бързото повишаване от началото на октомври цената на Етериум се освободи от низходящата тренд линия на опозиция към 5 ноември, засилвайки възходящия си подтик. Въпреки късото оттегляне при хоризонталната точка на опозиция, ETH се повиши до годишния си връх, като доближи $2,403 на 9 декември.

Оттогава обаче цената се намали доста. Достигайки дъно от $2,145 преди нищожен отскок, “ ” акцентира подобие с относителната уязвимост на Етериум по отношение на Биткойн през юни 2022 година

Индексът на относителната мощ (RSI), работещ като измерител на импулса за търговците, служи за определяне на изискванията на свръхпокупка или свръхпродажба на пазара, подпомагайки решенията за струпване или продажба на активи.

Предвиждането на придвижването на цената на Етериум – дали ще доближи $2,000 или ще се изстреля първо до $3,000 – дава разнородни показания на дневния таймфрейм, до момента в който седмичната вероятност стои изрично бича. Тази позитивност произтича най-много от пробива оттатък трайната хоризонтална зона на опозиция от $2,000.

С изключение на една особеност през април, тази опозиция се задържа устойчиво от април 2022 година насам.

Следователно се очакваше превъзмогването на тази преграда да провокира доста повишаване.

Като се има поради нулирането на открития интерес, има капацитет възходящата траектория да се резервира. Освен това седмичният RSI демонстрира по-нататъшно възходящо придвижване, позициониран над 50 и с прогресивен курс. В седмичния обсег идната основна опозиция е на равнище $3,500, което постанова 60% нарастване на цената на ETH, с цел да я доближи.

Въпреки оптимистичната прогноза обаче, седмично затваряне под $2,000 би обезсилило пробива, евентуално предизвиквайки 30% спад до последващото равнище на поддръжка при $1,500.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР