Стойността на биткойна може да падне на практика до нулата,

...
Стойността на биткойна може да падне на практика до нулата,
Коментари Харесай

Morgan Stanley: Биткойнът пада до нула, ако не стане платежно средство

Стойността на биткойна може да падне на процедура до нулата, в случай че известната криптовалута не стартира да се употребява в качеството на постоянно платежно средство.

Това предвиждат анализаторите на една от най-големите в света капиталови банки - Morgan Stanley.

" Ако никой не стартира да приема биткойни при реализирането на другите типове заплащания, тогава тяхната стойност ще се равнява на нула ", цитира Business Insider думите на анализатора на банката Джеймс Фосет.

Към сегашния миг, по данни на Morgan Stanlеy, от 500-те най-големи интернет магазини в света биткойни одобряват като средство за заплащане единствено три.

Експертите на банката означават също и ниския размер на търговията с криптовалути. Всеки ден на международните валутни пазари се реализират интервенции в размер на 5,4 трилиона $. Докато ежедневният размер на борсовата търговия с цифрови валути съставлява към 3 милиарда $.

В четвъртък вoдeщaтa цифрова валута поевтиня c 9%, дocтигaйĸи дo 13 828 дoлapa, изтpивaйĸи cĸpoмнитe пeчaлби в последно време. Като през последните дни на тази година Віtсоіn загуби от цената си близо 30% по отношение на oт peĸopднoтo cи нивo, дocтигнaтo преди ceдмицa, пoĸaзвaт дaннитe нa Вlооmbеrg. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР