Стойността на ADA, родния токен на платформата за смарт договори

...
Стойността на ADA, родния токен на платформата за смарт договори
Коментари Харесай

Cardano може да се изстреля с 10,000%- ето защо

Стойността на ADA, родния токен на платформата за смарт контракти Cardano, набъбна с повече от 55% тази година в сходство с по-широкия напредък на пазара на криптовалути. Прогнозите за цената на Cardano през 2025 година са удивително оптимистични.

Няколко анализатори споделиха оптимистични прогнози за цената на Cardano през идната година, предвиждайки цели до $30, което доста надвишава сегашната ѝ оценка към $0.386. Струва си да се означи, че през 2021 година Cardano доближи исторически връх от над $3.

Сред позитивните прогнози за бъдещата стойност на Cardano анализаторът на криптовалути “ ” предложи евентуална цена от $14 за ADA. Тази прогноза се основава на догатката, че преобладаващата роля на Cardano в крипто промишлеността ще нарасне от почти 1% на 5%, което съответствува с общата пазарна капитализация на бранша, достигаща $10 трилиона.

Ако тези прогнози се осъществят, пазарната капитализация на Cardano може да доближи $500 милиарда. Lucid също по този начин акцентира, че в случай че ADA резервира преобладаващата си позиция от 1%, пазарната капитализация на плана може да доближи $100 милиарда, което ще усили цената на всеки токен до $3.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР