Стойка Стефанова, която помним от първия сезон на риалити предаването

...
Стойка Стефанова, която помним от първия сезон на риалити предаването
Коментари Харесай

Стойка Пипирудата от първия Биг Брадър с важна роля в най-новия бг сериал

Стойка Стефанова, която помним от първия сезон на риалити предаването " Биг Брадър " има дребна, само че значима роля в най-новия сериал в родния ефир " Клетката ".

Стойка Пипирудата, както я знае цяла България стана актриса след края на сеирджийското шоу, като учи при исполин като Цветана Манева. Въпреки това се осъществя повече зад кадър като режисьор и кастинг шеф, в сравнение с пред камерата, само че единствено до през днешния ден. Стефанова играе затворническа надзирателката и охранява основната героиня, в чиято роля влиза Гергана Данданова. Другите съществени функции се извършват от Асен Блатечки и Мартин Димитров, който помним от сериала " Братя ".

Продуцентът на " Братя " Краси Ванков в " Клетката " е освен продуцент още веднъж, само че и създател на концепцията за кино лентата, който е първият отдаден на затворническия живот. Новата престъпна драма ще завладее ефира на NOVA на 29 септември (петък) от 22:00 ч. Сюжетната линия наблюдава трагичната орис на смела майка, изправена пред тежка морална алтернатива. Част от другите настоящи тематики в премиерната продукция са свързани с корупцията в страната, войната по пътищата и обществените корени на женската престъпност у нас.

Ванков е безапелационен, че в прослойка на продукцията, наред със звездите, има и не толкоз познати, само че извънредно надарени млади артисти. " Важно е един продуцент да предлага на феновете и нови лица. Има толкоз положителни актьори, които необятната публика даже не познава, имам вяра, че те би трябвало да бъдат показани на екран. Да, има и риск в това, само че аз го преглеждам по-скоро като опция, тъй като със своя гений те вършат историята още по-вълнуваща за публиката “, показа продуцентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР