Стойка Кръстева ще се изправи в сряда сутринта, от 8:15

...
Стойка Кръстева ще се изправи в сряда сутринта, от 8:15
Коментари Харесай

Съпругът на Стойка – Борил: Японката е напълно преодолима


Стойка Кръстева ще се изправи в сряда сутринта, от 8:15 часа, против Цукими Намики в дуел от полуфиналите в категория до 51 кг на боксовия шампионат в Токио. Срещата е историческа за българския бокс, поради че тя към този момент донесе най-малко бронз, който е първи орден за дамите ни от Олимпийски игри. Родната звезда обаче може да направи и още една стъпка към върха, като при победа ще си обезпечи присъединяване на край.

Ето какво сподели по този мотив брачният партньор на Стойка Кръстева - Борил пред БФ Бокс.
 Даниел Асенов: Сега стартирам отначало, имам вяра в Стойка Кръстева
Даниел Асенов: Сега стартирам отначало, имам вяра в Стойка Кръстева

Съжалявам, че разочаровах доста хора

" Достигането до полуфинала не е единствено триумф на Стойка, а за цяла България. Със сигурност страстта към този момент се повишава преди дуела, вълнението нараства и се надявам, че ще й изпратим положителни талази. Преди срещата ще се чуем, ще й пожелая триумф, естествени неща. Гледах мачовете на японката. Не считам, че демонстрира по-големи качества от Стойка, даже в противен случай. Все отново Стойка боксира с втората в схемата и я победи изрично. Това ми дава положителни очаквания, че успеха ще е наша. Преодолима е, само че да не забравяме, че са домакини и всичко може да стане. Надявам се, че Стойка просто няма да й даде късмет ", сподели Борил Кръстев.

Той добави, че ще гледа срещата самичък, с цел да може да изживее напълно страстта от нея. " Баща й, майка й, брат й, нейното семейство са тук на село при мен. Те обаче ще гледат мача в едно заведение на центъра, като ще участва и екип от Нова телевизия, с цел да снима онлайн. Аз ще виждам мача самичък, тъй като желая да си изживея напълно страстите, без да се преценявам с някой ", сподели още Борил.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР