Стойчо Стоев остана доволен от играта на Лудогорец, но очаквано

...
Стойчо Стоев остана доволен от играта на Лудогорец, но очаквано
Коментари Харесай

Стоев: Не бих казал, че 0:0 е лош резултат

Стойчо Стоев остана удовлетворен от играта на Лудогорец, само че предстоящо изрази страдание от неналичието на гол и победа против Марибор в първи плейофен дуел за влизане в групите на Лига Европа.

" От играта съм удовлетворен. Момчетата се показаха добре. Не ни доближи да вкараме гол. Техният вратар се трансформира в воин. Имаме втори мач. Не бих споделил, че е неприятен резултат 0:0. Ако там вкараме един гол, ще бъде доста по-лесно. Имаме играчи, които могат да бележат. Дано шансът ги споходи на реванша ".

" Не дадохме късмет на Марибор да ни затрудни от епизодичните си контраатаки. Не използвахме задоволително фланговете си. Съперникът ни се затвори и беше мъчно да пробием 9 полеви индивида ".

" Имах условия по отношение на футболистите ми да шутират от далечна отдалеченост. Аз не употребявам тандема Кешеру - Шверчок за първи път. Може и да го забележим на реванша. Треньорът на Марибор се пробва да вкара напрежение в нашия отбор с изявлението си. Нормални неща са. При този резултат любимец няма. Шансовете са 50 на 50 ".
 Лудогорец и Марибор приключиха 0:0 в Разград
Лудогорец надигра тотално Марибор, само че по този начин и не доближи до значима победа в Разград

Словенците играха половин час с човек по-малко
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР