Стойчо Младенов сподели мнението си преди първия мач от груповата

...
Стойчо Младенов сподели мнението си преди първия мач от груповата
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: В такива мачове футболистите могат да тръгнат по пътя на Стоичков

Стойчо Младенов показа мнението си преди първия мач от груповата фаза на Лига на конференциите. Екзекутора на Ливърпул даде публична конференция преди гостуването на Рома в четвъртък от 22:00 часа на " Олимпико ".

Ето какво съобщи Младенов:

" Трудно е изпълнимо, само че ние имаме в тима универсални футболисти, които играят на избрани постове. Ще създадем нужните ротации, с цел да запазим нашата тактичност. Трябва да изпълним желанията си, имаме нужните реализатори.

В подобен миг мога да дефинира две крайности. При нас сме на минимума откъм налични футболисти, а при тях са в обилие. Все отново сме наясно с ротациите, които Моуриньо прави. Очакваме 4-5 промени от предходния мач.
 Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър тим
Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър тим

" Не сме съвършени и ни следва доста работа "

Това, което момчетата направиха - ослепително е. В тази група можем да трупаме единствено имидж. Футболистите като единици и самият клуб. Можем да се покажем в добра светлина пред Европа. Давал съм образец на футболистите по какъв начин огромният Христо Стоичков беше видян точно в такива мачове и ги стимулирам да покажат най-хубавото си лице.

Не съм гледал мача от предходната година, тъй като разликата е голяма. Миналата година Рома играеше доста по-различен футбол, в този момент при най-хубавия треньор в света се практикува радикално друг футбол и тимът им е в Топ 10 на Европа.
 Снимка 546618
Източник:

Моуриньо е доста хуманен и добър човек, макар славата, която се носи около името му. Той в никакъв случай не се промени. За кариерата му можем да приказваме доста, триумфите му са големи. Изключително доста се веселя на тях, тъй като знам от кое място и по какъв начин е почнал. Интелектът и упоритостта му са нещото, което го дърпа напред. Ще се веселя да се забележим, да си кажем няколко думи. Отдавна не сме имали тази опция.

Ще изиграем мача по отношение на мощните и слабите страни на Рома. Знаем по какъв начин нападат, разузнали сме до най-дребните елементи във футболистите им и ще се възползваме от всяка една тяхна неточност в отбранителен проект. Играем на непознат терен, тифозите им ще окажат огромна поддръжка, само че ние сме взели под внимание всеки подробност и сме построили нашата тактика съобразено всичко. "
 Снимка 546617
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР