Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор в ЦСКА 1948. Легендата

...
Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор в ЦСКА 1948. Легендата
Коментари Харесай

Стойчо Младенов зае ръководен пост в ЦСКА 1948

Стойчо Младенов ще бъде действен шеф в ЦСКА 1948. Легендата на " алените " бе публично показан от изпълнителния шеф на клуба Добрин Гьонов. Стойчо Младенов разгласи, че е завършил с треньорската кариера.

Той ще бъде началник на Любослав Пенев, който е ментор на ЦСКА 1948. Двамата преди време си размениха остри реплики, откакто Младенов го наследи на треньорския пост в ЦСКА на Гриша Ганчев. Благодетел на ЦСКА 1948 е Цветомир Найденов.

" Мечтата ми е да видя обединен ЦСКА. Нямам други предложения от България и изборът ми е да мина като началник. Щастлив съм, че пристигам в клуб, в който има табели на ЦСКА ", съобщи Младенов, който за последно бе треньор на ЦСКА.

" След като ме принудиха да напусна ЦСКА от „ Българска армия”. Къде да отида? В Левски или Лудогорец…? Така мислих, само че имах опция през тези три месеца да се срещам с хората от клуба, със спонсорите и добих визия за този клуб ", посочи още Стойчо Младенов.

Специалистът разяснява и бъдещата си работа с Любослав Пенев.

" Ще е казус да бъдем в един клуб. И двамата сме със мощни характери. Има защо да работим сполучливо. Тепърва ще разбирате доста вести ", сподели още Младенов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР