Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор на ЦСКА 1948. Това

...
Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор на ЦСКА 1948. Това
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Принудиха ме да напусна Армията!

Стойчо Младенов ще бъде действен шеф на ЦСКА 1948. Това стана ясно през днешния ден. При представянето си Екзекутора на Ливърпул съобщи, че е приел офертата, тъй като са го принудили да напусне ЦСКА от " Армията ". Легендата на армейците добави, че мечтае за обединен ЦСКА.

" Приключих кариерата си като треньор. Минавам в друга сфера, като началник. Започвам в клуб, който е осонван от почитатели и митове на ЦСКА. Виждам, че се развива възходящо. Самото показване и класиране го демонстрират.

Изборът ми беше откакто нямам други предложения от България, да мина като началник. Щастлив съм, че влизам в клуб, който е изпълнен с фигури, табели на ЦСКА.

" Надявам се със своя опит да бъда потребен във всяка една сфера на клуба. Ще ми би трябвало време с цел да се ориентирам”, сподели Младенов, който разяснява по следния метод недоволството на част от почитателите, че е приел офертата на ЦСКА 1948:

“Всеки е в правото си да бъде неудовлетворен. Аз съм задоволително зрял човек, с цел да преценява какво да направя в моя живот. Какво по-добро от това да отида в клуб, в който работят митове на ЦСКА. Къде да отида - в Лудогорец, Левски? След като ме принудиха да напусна ЦСКА, къде да отида? Това е клуб с бъдеще.

Така разсъждавах. През тези три месеца се срещах с ръководителите, спонсорите и получих визия. Колко е богат спонсорът, аз не знам. Това е най-малката заплата, която съм получавал - като деен играч и треньор. Наляво и надясно интригите продължават”, добави Младенов, който разяснява и бъдещата си работа с Любо Пенев, защото двамата имаха медийни престрелки преди време.

“Това е казус да бъдем в един клуб с него. Когато има мощни характери, прехвърчат искри. Има нещо, което да ни сплоти и това е футболният кулб ЦСКА. Самото название действен шеф приказва красноречиво. Спортно-техническата част е напълно, 100% на Любослав Пенев. Правото на всеки треньор е да менажира. Всичко останало аз и Гьонов се надявам да го реализираме.

С всяка година би трябвало да сме все по-напред. Всички тук сме с темперамент на спечелили. Търсим максимума във всеки един мач”, съобщи Екзекутора на Ливърпул, който сподели, че може да отиде на “Армията”, с цел да гледа срещата сред двете ЦСКА в идващия кръг.

“Защо да не отида на “Армията”? Както получавам крайни есемеси, по този начин и позитивни. Да назовем ли Гибона изменник, или Наско Сираков?

На мен, а на всички ни е неприятно, че има две ЦСКА-та. Искам да видя един ЦСКА. Феновете - разграничени, легендите - разграничени, ръководителите. Искам да видя обединен ЦСКА. Не приказвам за обединяване. Има разделяне сред почитатели, митове. Факт ли е - факт е. Защо в Левски няма разделяне? При нас се насърчава - разделяй и владей. Историята го демонстрира.

За страдание разделянето продължава. Надявам се това да прекъсне един път вечно.

Никой не желае разделяне. Аз бленувам за обединен ЦСКА. Как ще приключи мачът сред двете ЦСКА в идващия кръг? Който е по-добър - да победи. Който е по-добър и има спортно благополучие, дано да победи”, сподели Младенов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР