Стойчо Младенов няма да води повече ЦСКА-София, предаде БТА. Надеждите

...
Стойчо Младенов няма да води повече ЦСКА-София, предаде БТА. Надеждите
Коментари Харесай

Няма връщане назад: Стойчо Младенов напуска ЦСКА-София

Стойчо Младенов няма да води повече ЦСКА-София, съобщи Българска телеграфна агенция. Надеждите на почитатели на " алените ", че може да има връщане обратно дефинитивно бяха зачеркнати през днешния ден.

Младенов подаде оставка след успеха с 2:0 над " Славия " в първия полуфинал за купата на България във вторник вечерта поради недоразумение с управлението на клуба.

Той посочи претекст, че не взе участие в селекцията, от декември м.г. не си приказва със притежателя Гриша Ганчев.

Специалистът се срещна през вчерашния ден с Ганчев и неговия наследник Данаил за изясняване на позициите, само че след над едночасов диалог на висок звук с замяна на обвинявания и от двете страни, в последна сметка напуща, твърди Българска телеграфна агенция.

" Тръгвам си, даже да не ми одобряват оставката. Решението съм го взел още през вчерашния ден. Не мога да работя повече с тези хора. Те не извършиха обещанията си към мен. Съжалявам за почитателите, тъй като доста желаех да реализираме триумфи дружно. Благодаря им за поддръжката ", е декларирал Младенов пред последователи на " алените ", представен още веднъж от националната телеграфна организация.

Очаква се треньорската смяна да бъде доказана публично от ЦСКА по-късно през днешния ден.

А Гриша Ганчев е направил следното изказване пред " Нова телевизия ":

" Каква среща? Аз решението съм си го взел през вчерашния ден, ще го научите по-късно. Неприятен миг, принудително не можем да го държим Стойчо. Излъга, от март месец не си приказваме. "

Още във вторник вечерта се заприказва, че предприемачът договаря с легендата на белградския " Партизан " Саша Илич, уволнен от " Чукарички " в понеделник.

В неделя ЦСКА-София играе с набиращия се в най-хубавата си форма от доста години насам " Левски " и очевидно ще е с нов треньор.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР