Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки изпратили племенника й Константин

...
Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки изпратили племенника й Константин
Коментари Харесай

Племенник искал да убие Стоянка Мутафова! Тя го изпрати в пловдивска лудница

Стоянка Мутафова и щерка й Муки изпратили племенника й Константин в дом за хора с проблеми, тъй като не можел да се обгрижва самичък, научи HotArena.

В дома на първата дама на театъра имало задоволително място, където синът на брат й Румен да се настани и да живее, само че дъщеря й Мария едвам се справяла да се грижи за нея, камо ли за още един човек.

50-годишният Константин не умирал от апетит и мизерия, само че се чувствал уединен. По гледище на Стояна щерка й я водела в дома, в който Коста бил изпратен, с цел да го вижда. Това се случвало нормално по празници или когато 96-годишната театрална легенда се чувствала в кондиция. Тя разкрива, че племенникът й имал проблеми още от дете, тъй като съгласно актрисата майка му не била „ напълно в ред “. Като цяло тя била срещу женитбата на брат си, тъй като снаха й си падала любовчийка, писа „ Ретро “.

Влиза някой си през нощта и в леглото, в което спрят брат ми и тя, прави обич с нея и си отива през прозореца. Разбира се, брат ми се разведе с нея. Но тази Надка роди едно дете, което не е добре, за жалост. То носи името на татко ми, хубав, строен мъж е, наподобява на баща. Но към този момент е възрастен “, признава за племенника си Мутафова.

Като го заловен нервите, ще вземе някой бастун или кол и ще те пребие. После кротва – добър, спокоен – до идващия амок. Уплаших се, че ще ни убие, и мен, и Муки. И взехме решение да го дадем ние в Пловдив, в един прекрасен дом, където плащаме положителни пари, с цел да се грижат за него по-специално “, изяснява още актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР