"Стояна дойде да ни научи, тя имаше мисия. Оставяше след

...
"Стояна дойде да ни научи, тя имаше мисия. Оставяше след
Коментари Харесай

Калин Сърменов за Мутафова: Оставяше след себе си хора с паднали мандибули

"Стояна пристигна да ни научи, тя имаше задача. Оставяше след себе си хора с паднали мандибули от удивление ". Това съобщи шефът на сатиричния спектакъл "Алеко Константинов " Калин Сърменов на поклонението пред Стоянка Мутафова.

"Никога не съм я чу; да се оплаква. Никога не е казвала, че няма да стане. Дори и да е била изтощена е излизала на сцената и няма прекъсване ", добави той.

НА ЖИВО Поклонение: Прощаваме се с "Кралицата на комедията Стоянка Мутафова " в затворен ковчег СНИМКИ

"Отива си едно потомство, което няма да се повтори. Ние би трябвало да го помним ", приключи Сърменов.


На поклонението бе и актьорът Любо Нейков:

"Няма да не помни Стоянка. Лесно се помни подобен човек. Тя бе неповторима във всичко, което правеше. Тя обичаше дребните деца, самата тя бе едно огромно дете ", сподели той.

"Аз отхвърлям да се разделя с нея. Това съобщи актьорът Любо Нейков, който пристигна да си вземе последно довиждане с актрисата ", съобщи актьорът.

"Имам доста мемоари с нея – житейски и професионални. Най-големият урок, който научих е смирението – това да не се взимаш на съществено. Тя в никакъв случай не го е правила.Остана един земен, любящ и неповторим сътрудник “, съобщи Нейков.

БЛИЦ напомня, че първи на поклонението дойдоха щерката на Сотянка - Мария Грубешлиева - Муки , столичната кметица Йорданка Фандъкова, актрисата Искра Радева, която бе доста близка с Мутафова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР