Стоян Зайков-Чане, който вече четвърти ден е издирван за убийството

...
Стоян Зайков-Чане, който вече четвърти ден е издирван за убийството
Коментари Харесай

Убиецът от Костенец изтеглил всичките си пари преди да изчезне

Стоян Зайков-Чане, който към този момент четвърти ден е търсен за убийството на някогашната му другарка Милена Шишкова, е изтеглил всичките си спестявания преди да изчезне предишния петък. Това гласи една от последните информации за някогашния пандизчия, която обаче не е доказана публично, прецизира trafficnews.bg.

Полиция и барети не престават да търсят следи от беглеца, който простреля в четвъртък вечерта 38-годишната фризьорка Милена, от която има наследник. Разследващите са поискали от локалните управляващи цялостен лист на изоставените здания и постройки, с цел да бъдат претърсвани една по една. Проверките към този момент обгръщат регион от 20-30 км към Костенец.

Зайков не е разгласен за интернационално търсене, макар че е имал минимум 12 часа преднина, с цел да се опита да мине границата. Причината е че още от преди години има заповед да не напуща страната.

Беглецът най-вероятно се крие в покрайнините на града, тъй като като иманяр и нарушител познава чудесно всички вероятни скривалища, разясняват локалните хора. Това и че няма мобилен телефон от една година затруднява проверяващите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР