Стоян Таслаков е вторият народен представител от партията, който е

...
Стоян Таслаков е вторият народен представител от партията, който е
Коментари Харесай

Възраждане: Син на кмет от ГЕРБ нападна с пистолет наш депутат

Стоян Таслаков е вторият депутат от партията, който е редовно заплашван с ликвидиране от Иван Белишки, настояват от „ Възраждане “

Днес националният представител Стоян Таслаков е бил атакуван и застрашен с револвер от Иван Белишки, наследник на кмета от ГЕРБ в Панагюрище.

Таслаков е вторият депутат от ПГ на „ Възраждане “, който е редовно заплашван с ликвидиране от Иван Белишки. За това неведнъж са сезирани Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата, само че все още действителни дейности по задържането на Белишки не са осъществени, оповестиха от партията на Костадин Костадинов.

Призоваваме органите на реда да подхващат ограничения, защото по улиците на страната ни се разхожда рисково лице, което може да заплаши живота и здравето освен на народните представители, само че и на други български жители.

По информация от източници на „ Възраждане “ против Иван Белишки неведнъж са подавани тъжби, само че органите на реда към момента не са подхванали ограничения по тях. Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрестанно се сблъскваме в страната ни, работи в негова изгода, дано си отговори всеки самичък за себе си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР