Стоян Радев Снимка: фейсбукСтоян Радев, фейсбукПриятели агитират за ПП-ДБ –

...
Стоян Радев Снимка: фейсбукСтоян Радев, фейсбукПриятели агитират за ПП-ДБ –
Коментари Харесай

Мафията, тя по-щастлива не е била никога

 Стоян Радев Снимка: фейсбук

Стоян Радев, фейсбук

Приятели пропагандират за ПП-ДБ – не били цвете, само че въпреки всичко, нали, мафията и така нататък

Проблемът обаче е, че те оказват помощ на мафията, тя по-щастлива не е била в никакъв случай. Благодарение на тях.

А политическите им съперници са им най-признателни. Президентът – те го избраха, Възраждане – с появяването си помогнаха да влезе в Народното събрание, Българска социалистическа партия – вкараха столетницата във властта след години суша, Слави Трифонов – с тяхна помощ и той дебютира в ръководството, ГЕРБ – упрекваха Борисов в корупция и сами смъкнаха обвиняванията си, Движение за права и свободи – трансфораха ги в конституционалисти и евроатлантици.

Да не приказваме за шокиращата непросветеност, суетливост, изгода и липса на усет. Всички неточности на управниците преди тях бяха повторени и дообогатени – в София, в цялата страна.

Ицо Хазарта, който откровено одобрявам като актьор, споделя, че гласоподавателите им били дали пръчка, с цел да се борят против танк – естествено, че борбата ще е неравностойна. Но не споделя, че те лъжеха гласоподавателите – представяха се пред тях като изтребители от последно потомство, първа страница на „ Капитал “ гласеше „ Завръщането на джедаите “ със фотоси на Петков и Рашков, имаше и „ Мисия 121 “ с Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко като астронавти… Не пръчка, а свръхмодерно въоръжение и суперсили.

Надменност, нелепост, надменност. Клевети по хората, които напълно подходящо ги подлагаха на критика. А в този момент – те, горките, пробват с най-хубави усеща, но силиците им са малко, бъркат, само че дайте да ги подкрепим.

Нещо никак не се връзва.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР