Стоян Рабаджийски е на ръба на отчаянието, тъй като няма

...
Стоян Рабаджийски е на ръба на отчаянието, тъй като няма
Коментари Харесай

Дядо Стоян разплака цяла България! Иска да се самоубие, защото...

Стоян Рабаджийски е на ръба на отчаянието, защото няма средства за медикаменти. Мъжът има рак на белия дроб, както и още няколко съпътсващи болести. Здравето му се утежнява, от ден да ден, а той е спрял лекуването заради липса на пари за медикаменти.

С всеки минал ден туморът става по-голям, а индивидът не вижда светлина, защото не може даже да си закупи медикаментите, които биха забавили процеса на болестта.

" Единствения ми приход е пенсията, която е 200 лева и не стига за нищо. Едва претърпявам, нямам пари за медикаменти. Бях почнал лекуване с Видатокс, което ми бяха изписали, само че лекарството е 195 лв., нямам такава опция, даже и витамините си стопирах, тъй като са 50 лева месечно. Напълно обезверен съм, не съм женен и нямам деца, нямам на кого да разгадавам, с изключение на на страната, на която толкоз години съм плащал налози. Години наред съм дарявал кръв и съм помагал. Християнин съм и единствено това ме стопира да сложа край самичък на тези страдания. Надявам се хората най-малко преди Коледа да са малко по-сърдечни и да оказват помощ ", споделя Стоян.



Освен рака на белия дроб той има проблеми и с очите и с простата, само че тях е оставил на назад във времето.

Всеки, който желае да окаже помощ, може да открие Стоян Пенков Рабаджийски на адрес:

с. Елшица, пк 4538

ул. „ Д. Благоев “ 11

тел. 0884670613

Банкова сметка: BG74BPBI79304030143702

Източник: Петел.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР