Стоян Пасев.Организаторите отправят покана към заинтересуваните организации, фирми и лица

...
Стоян Пасев.Организаторите отправят покана към заинтересуваните организации, фирми и лица
Коментари Харесай

Първи по рода си българо-китайски клъстерен форум ще се проведе във Варна

Стоян Пасев.

Организаторите насочат покана към заинтересуваните организации, компании и лица да се включат в събитието. Участието е гратис, посредством предварителна регистрация в уеб страницата на форума: http://cnbgforum.eu/pages/bg/registracija.php

Желаещите могат да презентират компания и/или артикули на презентационен щанд във фоайето на ФКЦ или в пространството към входа на ФКЦ и да вземат участие с рекламно каре в каталога на форума.

BCF 2018 слага началото на поредност от събития, свързани с развиване на партньорските взаимоотношения сред България и Китай в региона на туризма, осведомителни и информационни технологии, качеството на живот и политики в региона на образованието. Основен фокус на събитието е съдействието сред български и китайски компании, организации и институции посредством създаване на интернационалните клъстерни връзки и колаборации, изяснява Наско Рафаилов, ръководител на Инициативния комитет.

На форума ще участват представители на държавната администрация, на организации и компании, които работят с китайски сътрудници, представители на китайския бизнес, научни организации и висши учебни заведения, специалисти в региона на туризма, цифровите технологии и интелигентното обучение, китаисти. Сред тях са: Сдружение " Български център за развиване, вложения и туризъм в Китай “, " Българо-китайска асоциация за бизнес развиване “, " Клъстер Тракия икономическа зона “, Tianjin Pharm Culture Group, Zhongnan University of Economics and Law.

Целта на BCF 2018 е да срещне два свята, култури и взаимни ползи, които да се трансформират в продан на хрумвания и начало на взаимни начинания. Това е отразено в слогана на събитието – From East to West via Bulgaria, посочва Наско Рафаилов.

Основните тематики, които ще се дискутират в панелните сесии на 18 май са:

§   Туризъм: Модели за развиване на туристически клъстери в световния свят.

§   Дигитализация: Иновативни решения в бизнеса.

§   Образование: Творчество и колаборация в клъстерни мрежи.

Форумът ще бъде придружен от полемики в стеснен кръг за съдействие, взаимни планове и бизнес благоприятни условия (Matchmaking and Networking Event) на 19 май 2018 година от 9:30 до 13:00 часа.

Повече информация за Българо-китайския конгрес " Международни клъстерни политики “ може да прочетете в уеб страницата на форума: www.cnbgforum.eu
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР