Стоян Копривленски записа победа с единодушно съдийско решение в двубоя

...
Стоян Копривленски записа победа с единодушно съдийско решение в двубоя
Коментари Харесай

Стоян Копривленски си отмъсти на Сорин Калинюк

Стоян Копривленски записа победа с единомислещо съдийско решение в дуела реванш против Сорин Калинюк. Това се случи в родния му град Бургас в дебютното издание на GLORY в България. Снайпера надви с 5:0 гласа след девет минути борба.

Българинът стартира офанзивите си с мощни лоу-кикове. След първата минута на дуела той се отпусна да търси и кикове в натрупа и главата на Калинюк. Копривленски подвигна оборотите под възгласите Българи, юнаци в Арена Бургас. 29-годишният кикбоксьор затвърди рунда в негова изгода с мощни крошета в главата на противника в последните секунди.

В началото на втората част Копривленски означи нокдаун с мощен хай-кик. Румнецът се изправи преди края на отброяването и резервира хладнокръвие, само че не успяваше да откри задачата в идващите минути от втория рунд. Снайпера се прицели в краката на съперника и пласира над 10 лоу-кика до края на втората част.

В третата част Копривленски знаеше, че води в резултата и игра по-консервативно. Състезателят на Mike`s Gym контролираше дистанцията на кръга. В моментите, в които Калинюк се приближаваше прекомерно покрай него, родняит войник използваше ловко клинча. За да избегне офанзивите на Калинюк, Стоян ловко се придвижваше и контрираше със сайд-степове.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР