Стоян Казанев е обвинен в причиняването на средна телесна повреда,

...
Стоян Казанев е обвинен в причиняването на средна телесна повреда,
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките бивш кандидат-кмет, наръгал шофьор с нож в корема

Стоян Казанев е упрекнат в причиняването на междинна телесна щета, грозят го до 6 години затвор

, който през далечната 2007 година бе кандидат-кмет на от Съюз на демократичните сили, само че загуби борбата безславно с прохождаждащия в оня миг в политиката, ще остане в ареста най-малко няколко месеца.

Това излиза наяве, откакто въззивната инстанция Бургаският областен съд (БОС) удостовери взетата мярка за неотклонение за Казанев – „ задържане под стража “.

Припомняме, че 65-годишният гражданин на град Българово, който през днешния ден се занимава с частен бизнес, бе арестуван поради див екшън, станал на 4 август пред кметството. Флагман.бг пръв писа за случая.

Тогава Стоян Казанев се разминал с 48-годишен бургазлия с колата в региона на ул. “Първи май “, след което нещо му се ядосал, изскочил от колата, извадил нож и наръгал съперника си в корема.

Пострадалият самичък се отскубнал, с цел да извика спешна помощ. За благополучие пострадването било единствено незадълбочено, без заплаха за живота. Острието на ножа се е забило в ребро и не е засегнало значими органи, прецизираха осведомени със случая пред Флагман.бг.

Минути по-късно кибритлията Стоян Казанев бе арестуван. Ако няма основна смяна в здравословното му положение той ще остане зад решетките до старта на процеса, а по-късно може да получи до 6 години затвор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР