Стоян Дончев успя да сключи споразумение с прокуратурата и ще

...
Стоян Дончев успя да сключи споразумение с прокуратурата и ще
Коментари Харесай

След споразумение: 15 м. условно за пловдивчанин, отвлякъл приятелката си след като го напуснала

Стоян Дончев съумя да подписа съглашение с прокуратурата и ще търпи условно наказване. 29-годишният пловдивчанин контракти 15 месеца с три години изпитателен период. Наказанието е едно най-тежко по двете закононарушения, за които му бяха повдигнати обвинявания – похищение и закана за ликвидиране.
Прочетете още
По делото е изяснено, че мъжът редовно малтретирал дамата с която живеел на фамилни начала -  Запрянка Махмудиева. През месец декември предходната година дамата решила да го напусне и се преместила при родителите си в Чешнегирово.

На 18 декември Стоян решил да си я прибере назад и дружно с негов прочут отишли в селото. Когато видял жена си, мъжът я принудил да се качи с него в автомобила, като в началото се твърдеше, че я ритал и удрял. По време на пътуването, на пътя сред Чешнегирово и Садово, Стоян стиснал мощно Запрянка и почнал да я души. Жената припаднала. Когато родителите ѝ разбрали я завели на доктор, където била освидетелствана, а в следствие Стоян бил притеглен като обвинен и изправен пред Пловдивския областен съд.

Първоначално Дончев беше с повдигнати 3 обвинявания – за похищение посредством практикуване на физическо и психическо принуждение, за нанасяне на леки телесни повреди и за закана за ликвидиране, само че откакто делото беше върнато на прокуратурата, едното от тях е отпаднало.

Пострадалата Запрянка Махмудиева не участва в правосъдната зала и делото завърши без нейно присъединяване. Одобреното съглашение сред Стоян Дончев и прокуратурата не може да бъде обжалвано и протестирано и присъдата влиза в действие незабавно.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР