Стоян Алексиев, заедно с 44 години по-младата му любовница Ивана

...
Стоян Алексиев, заедно с 44 години по-младата му любовница Ивана
Коментари Харесай

Това Вече Мина Всички Граници! Най-Известният Български Актьор В Чудовищен Скандал В Центъра На София!

Стоян Алексиев, дружно с 44 години по-младата му държанка Ивана Бобойчева и още две млади девойки, евентуално колежки на Ивана се срещнали на кръстовището на столичния бул. „ Георги Раковски ” и ул. „ Иван Вазов ”.

Едно от девойките е спряло автномобила си на еднопосочната улица и затруднява придвижването на преминаващите коли, написа вестник „ Телеграф “.

Нарушението вбесява един от таксиметровите водачи наоколо и той прави забележка на Стоян Алексиев. Вместо да се извини и да реалокират колата, екранния проф. Генадиев стартира да сипе пиперливи думи и да покачва звук на лидера на жълтото возило.

„ Не ми викай, простак замърсен! “, беснеел възстарият артист. След което с удовлетворен тип се върнал при девойките. Но наподобява размислил, че обидите и думите му са незадоволителни още веднъж, с бодра крачка се върнал към ошашавения таксиджия.

„ Педераст си ти, гнусен, замърсен “,отново се развикал Стоян Алексиев. После се качил на колата при Ивана и двамата потеглили.

Миналата година Стоян Алексиев и много по-младото му гадже още веднъж провокираха скандал, който обиколи обществените мрежи. На клипът се видя по какъв начин беловласият артист бърка в гащите на младото си гадже тъкмо пред националния спектакъл, измежду бял ден.

Той изясни в началото гнусната си постъпка като сцена от най-новия филм, в който двамата участваха. После дълго кри връзката си с младата Ивана, само че най-после истината лъсна. Сега Бобойчева е разпределена в Шуменския спектакъл и двамата живеят дружно.

Алексиев е към този момент пенсионер, само че играе на хонорар в Мелпомена в Шумен. Двамата постоянно се връщат в столицата, а шавливецът е уведомил фамилията си, че още веднъж са дружно с Ивана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР