Стоян Алексиев не е почерпил колегите си в Народния театър

...
Стоян Алексиев не е почерпил колегите си в Народния театър
Коментари Харесай

Стоян Алексиев не почерпи за ЧРД! Празнува само с любовницата, делят сметката

Стоян Алексиев не е почерпил сътрудниците си в Народния спектакъл за своя рожден ден, ожалиха се те, разбра HotArena.

Ветеранът чукна 67 лазарника на 15 март, само че за сефте нарушил традицията да носи алкохол и сладкиши за своя здраве.

Стоян с една кутия бонбони не се вясна. Май ни е ядосан на всички, тъй като го пенсионираха “, разкри човек от храма на Мелпомена пред „ Телеграф “. По думите му предходната есен шефът на театъра Мариус Донкин побързал да изпрати в отмора Алексиев, който от дълго време бил минал годините, против които се дават пари за напреднала възраст. Театралният ас се почувствал мощно наскърбен и предаден. Обидата била още по-голяма, тъй като никой т сътрудниците му не се застъпил за него на неподготвено разискване.

Алексиев и шефът Донкин от дълго време си имат някакъв инертен спор. Навремето са се скарали, само че за жена ли е било, за роля ли, и ние не знаем тъкмо “, описаха хора от театралния колектив.

Запознати разкриха, че на своя рожден ден Стоян Алексиев не почерпил брачната половинка си, с която са в обтегнати връзки поради извънбрачната му случка. Белобрадият плейбой предпочел да бъде в компанията на своята млада държанка. Той я завел на ресторант в центъра на София, където се наложило двамата да си поделят сметката на рожденика. Източници на „ Телеграф “ разкриха, че до преди пенсионирането си Стоян се разписвал против 1000 лв. заплата – 700 щат, а другите 300 поради огромния му стаж на сцената. След това обаче той изпаднал в сериозна финансова дупка . Алексиев трябвало да разчита единствено на хонорарите, които взима с огромно забавяне след всяко свое зрелище.

Получавам баснословните 30 лв. на театър, колкото е бакшишът на една сервитьорка в кръчмата насреща “, оплакал се на висок глас театралният мохикан.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР